Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Ganddal får du alt du trenger til bilen din

Møller Bil Ganddal holder til på Ganddal og tilbyr både salg av nye Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har også et godt utvalg av nyere bruktbiler. Vi ønsker at du som kunde skal ha en unik opplevelse både ved kjøp av ny bil og ved service på bilen. Vårt mål er å levere en 5-stjernes kundeopplevelse til deg hver eneste gang. Vi tilbyr omfattende tjenester som gjør at du alltid kan føle deg trygg når du er ute og kjører. Med våre tjenester kan vi garantere toppkvalitet gjennom mangeårig kompetanse. Vi hjelper deg gjerne når bilen din skal på service, og vi har også eget skadesenter og lager av bildeler hvis du opplever å få en bilskade eller trenger å bytte ut en bildel på din kjære Volkswagen. Møller Bil Ganddal er en fremoverlent bedrift med stort fokus på fremtidens teknologi og rekruttering av nye og dyktige medarbeidere. Vi ser svært positivt på den raske utviklingen av elbiler, og de spennende nyhetene fra Volkswagen som vil lanseres frem mot 2025.

Møller Bil Ganddal ble stiftet for 50 år siden, den gang het selskapet Bil & Maskin AS på Sandnes. I dag er Møller Bil Ganddal 100% eid av Møllergruppen. 

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss i Møller Bil.

Åpningstider

Salg

 • Mandag
  09:00 - 16:00
 • Tirsdag
  09:00 - 20:00
 • Onsdag - Fredag
  09:00 - 16:00
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››