Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen e-Golf: En sikker vinner

Klikk her for å se tilbudet

Er du ute etter en smidig og miljøvennlig bil som tar deg hjemmefra, til barnehagen, til butikken, til jobb og til hytta uten problemer og uten store kostnader? I så fall anbefaler vi folkefavoritten Volkswagen e-Golf.

Fra by til fjell kun på strøm Volkswagen

e-Golf har en imponerende elektrisk rekkevidde på inntil 231 km (WLTP). Det betyr at du kan komme deg fra Sandnes til hytta i Sirdal eller Lyngdal uten problemer - du kan faktisk komme så langt som til Kristiansand i sør og Bergen i nord uten å lade!

Skal du på langtur kan du i løpet av en pause på 15-30 minutter hurtiglade batteriet til 80% kapasitet. Dét er mye rekkevidde for pengene.

Teamet hos Møller Bil Sandnes og Jæren har god erfaring med Volkswagen e-Golf:

- Vi ser at stadig flere velger e-Golf! Det skyldes trolig lavt prispunkt, billig drift og en allsidig bil som leverer i hverdagen. Gøy er det å se at både ungdom og bestemødre trives med samme type bil! Kanskje ikke så rart, når den er en fryd å kjøre.

Folkefavoritten Volkswagen e-Golf

Volkswagen Golf ble lansert for første gang i 1974, og har siden den gang blitt kanskje tidenes mest ikoniske bil. Den elektriske utgaven kom 40 år senere, og i dag er det e-Golfen som er den store folkefavoritten.

Volkswagen e-Golf ble kåret til årets beste bilkjøp i 2018 av NAF Magasinet Motor, og kom på topp i Forbrukerrådets test av batterigaranti i 2017. Volkswagen Golf er den desidert mest solgte bilen i Norge, noe vi siden 2014 har kunnet takke e-Golfen for.

Volkswagen e-Golf er en svært allsidig hverdagsbil som passer godt for familien.

Kampanjedager hos Møller Bil Sandnes og Jæren

Akkurat nå er det kampanjedager hos Møller Bil Sandnes og Jæren! Du får Volkswagen e-Golf med ekstra mye utstyr til en helt ny pris.

Klikk her for å se tilbudet

Høydepunkter med e-Golf:

  • Elektrisk rekkevidde - kjør inntil 231 km 
  • Vienna skinninteriør - komfortabelt og luksuriøst 
  • Bilen er utstyrt med adaptive LED-hovedlykter som følger rattutslaget

Samme høye komfort og gode kjøreopplevelse

e-Golfen byr på den samme høye komforten og de gode kjøreopplevelsene som sine forgjengere, samtidig som du får fordelene av en elbil: Utslippsfri kjøring, lave driftskostnader og miljørabatt for å nevne noen.

Volkswagen e-Golf er en innovativ og kraftig elbil, som passer like godt for korte kjøreturer i byen som turer ut på landet.

e-Golf

Avanserte LED-lykter

En viktig del av e-Golfen er nettopp energibesparelsene, og derfor er e-Golf utstyrt med avanserte LED-pærer med høy lyseffekt og lavt strømforbruk. Lyset fra LED-hovedlyktene har omtrent samme farge som dagslys, og er derfor svært behagelig samtidig som det lyser opp veien effektivt.

Sammenlignet med vanlige lyspærer, er LED-pærer et alternativ som sparer mye energi og som varer mye lengre.

Energibesparende felger

Volkswagen e-Golf er utstyrt med Astana lettmetallfelger, som både er driftsøkonomiske og ser flotte ut. Med diamantslipte overflater forsterker de det dynamiske utseendet til e-Golf, og med forbedrede aerodynamiske egenskaper gir de redusert rullemotstand.

Dekk med redusert rullemotstand bidrar til å gjøre elbilen driftsøkonomisk.

Moderne interiør

Kupeen i Volkswagen e-Golf har blå dekorsømmer på blant annet rattet, girspaken og håndbremsen som ser elegant og moderne ut. Den 9,2 tommer store berøringsskjermen viser oversikt over relevant informasjon som rekkevidde, energiforbruk og statistikk over energigjenvinning.

e-Golf leveres med Discover Pro navigasjonssystem og Premium kjørecomputer som standard.

Med sikkerhet i fokus

Senk skuldrene i trafikken med e-Golfens sikkerhetsassistenter. Elbilen leveres med ACC automatisk avstandsregulering, Front Assistent avstandskontrollsystem og City-nødbrems. I tillegg kan du få med parkeringsassistent og ryggekamera som tilleggsutstyr.

I 2012 fikk Volkswagen Golf fem av fem stjerner i Euro NCAPs kollisjonstest, og en score på 94% for fører og voksne forsetepassasjerer. Beskyttelsen for barn i baksetet fikk 89%. Det betyr at både Golf og e-Golf er svært sikre biler, og et godt valg for deg som skal kjøre med barn.

Kraftig og innovativ motor

Det er morsomt å kjøre med elektrisk motor. Den leverer maksimalt dreiemoment fra første omdreining, og takket være den trinnløse girkassen akselererer den uavbrutt. Volkswagen e-Golf gir en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på bare 9,1 sekunder, og har en topphastighet på 150 km/t!

e-Golf er en av de mest økonomiske elbilene i sin klasse.

Volkswagen e-Golf lar deg velge mellom flere ulike rekuperasjonsmoduser, som gir ulik grad av energigjenvinning - du kan med andre ord øke elbilens rekkevidde ved å bremse. I tillegg er elbilen utstyrt med et allsidig litiumionbatteri som gir deg en rekke lademuligheter.

e-Golfen er en vinner - både på sikkerhet, miljøgevinst og kjøreglede. Velkommen til Møller Bil Sandnes og Jæren for å prøvekjøre Volkswagen e-Golf!