Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Passat GTE

Klikk her for å se  tilbudet

Nå har Volkswagens nye Passat GTE kommet til Møller Sandnes og Jæren. Toppbildet er tatt ved Reve havn midt blant Jærstrendene. Den store stasjonsvognen er en ladbar hybrid med lengre rekkevidde og lavere forbruk. Bilen vekker stor interesse og iver, spesielt blant norske kunder.Fra Nærbø til Sandnes eller Stavanger kun på strøm

Roald Salte og resten av teamet hos Møller Bil Sandnes og Jæren har testet den nye Passat GTE. De er fulle av begeistring:

– Med lengre rekkevidde klarer vi både å levere ungene i barnehagen, og kjøre frem og tilbake til jobb - både fra Nærbø i sør til Sandnes i nord. Med modusen for elektrisk drift sparer vi også mye på drivstoff, sier Roald.

Testpersonene hos Møller Bil Sandnes og Jæren bor på henholdsvis Nærbø, Bryne og i Sandnes. Nye Passat GTE betyr hverdagskjøring med store drivstoffbesparelser, i tillegg til mulighet for lange helgeturer uten bekymring for ladestasjoner langs veien.

– Passat GTE ladbar hybrid er et ypperlig og trygt valg for kunder av Møller Bil Sandnes og Jæren, mener Roald.

8. generasjon Passat

Den nye Passat GTE er 8. generasjon av Volkswagen Passat, og allerede før lansering var det knyttet store forventninger til den nye ladbare hybriden. Bilen er stor og romslig, med lang elektrisk rekkevidde på inntil 55 kilometer og med masse krefter. Samtidig er den sparsommelig og et bærekraftig valg for fremtiden.

Nye Passat GTE ladbar hybrid er den perfekte stasjonsvognen.

Lanseringsrente på nye Passat GTE!

Akkurat nå har vi kampanjedager hos Møller Bil Sandnes og Jæren med lanseringsrente på nye Passat GTE ladbar hybrid!

Her er noen av høydepunktene:

  • Kjør inntil 55 km på strøm 
  • Den mobile nøkkelen lar deg låse opp og starte bilen med mobiltelefonen 
  • Bilen er utstyrt med LED Matrix-hovedlykter . Det betyr at du kan kjøre med fjernlyset på hele tiden uten å blende andre trafikanter

Oppgradert design

Dette er en Passat hvor alt er nytt - allikevel vil du kjenne den igjen. Komfortnivået er som vanlig på topp, med god plass til både passasjerer og bagasje. Samtidig har designet blitt oppgradert og Passat GTE har fått et atletisk og elegant utseende.

Passat GTE

Eksteriør

Fronten til nye Passat GTE har tydelige linjer, en langstrakt silhuett og en markant grill. Bilen har fått et nytt og unikt preg med nye designelementer, som blå bremsekalipere, C-formet LED-kjørelys i støtfangeren og GTE-logo foran, på sidene og bak.

LED-hovedlykter med integrert lyssignatur er standardutstyr.

Felger

Velg blant flere ulike uttrykk, fra det klassiske og elegante til det dynamiske og sportslige. I tillegg til standardfelgene i modellen Dartford tilbyr vi blant annet nye 18-tommers Liverpool lettmetallfelger i adamantium dark, eller 18-tommers Bonneville lettmetallfelger i glanspolert sort som ekstrautstyr.

Mørke felger fremhever bilens design og utstråler kvalitet og eleganse.

Interiør

Den horisontale dekoren som strekker seg over dørene, gjør at kupeen virker større og romsligere. Setetrekkene med blå detaljer er både elegante og praktiske, og midtkonsollen er optimalisert for større oppbevaring.

Når du setter den inn i Volkswagen Passat GTE føler du deg fri!

Lys og lykter

Den C-formede LED-lyslisten i støtfangerne er ikke bare en flott detalj. Det er også et kjørelys som gir enda bedre sikt. Som standard kommer Passat GTE med LED Matrix-hovedlykter, som har et tiltalende design og høy lyseffekt.

Dynamisk fjernlysregulering tilpasser lysfordelingen etter omgivelsene. Dermed er det mulig å kjøre med fjernlyset på hele tiden uten at andre trafikanter blir blendet.

Mye for pengene

Passat GTE er en populær familiebil. Her er det god plass til både barneseter og tenåringer med lange bein, i tillegg til et stort bagasjerom som rommer 483 liter.

Samtidig er bilen overraskende kraftig. Når du trykker inn GTE-knappen henter bilen ut maksimal kraft fra begge motorer: EL-motoren på 115 hestekrefter og turbobensinmotoren på 156 hestekrefter.

Til sammen blir det 218 hestekrefter som jobber sammen, og som tar bilen fra 0-100 km/t på under 8 sekunder - et sterkt tall for en familiebil!

En sikker hybrid

I den europeiske kollisjonstesten Euro NCAP fikk Volkswagen Passat topp score, og spesielt gode tilbakemeldinger når det gjelder barnesikring. Passat GTE kommer i tillegg med sidekollisjonsputer, også i baksetet, som standard.

Bilen leveres med Emergency Steering Assistent, som bruker bremseinngrep til økt sikkerhet ved en unnamanøver. Fra 2019 er dette standard på alle nye Passater.

Nye Passat GTE har et praktisk ryggekamera, kreativt plassert under logoen på baksiden av bilen. W-en åpner seg når bilen settes i revers, og dermed slipper du skittent kamera i dårlig vær.