Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Randi skulle se på felger – ble rundlurt av ektemannen

Tirsdag 16. november 2021 er en dato Randi Jonassen aldri kommer til å glemme.

Randi Jonassen trodde hun skulle være med ektemannen Bjørn Gunnar for å se på noen felger hos Møller Bil på Ganddal. Lite visste Randi at Bjørn Gunnar hadde helt andre planer. Han overrasket henne likeså godt med en splitter ny Volkswagen ID.4 GTX.

Opprinnelig så trodde Randi at hu skulle få bilen i februar, men ting endret seg og da kunne Bjørn Gunnar overraske henne skikkelig.

- Det var veldig stilig å kunne få overraske henne på denne måten. Møller Bil Ganddal tok utfordringen på strak arm og vi er utrolig fornøyd med dem og deres kundeservice, forteller Bjørn Gunnar.

Randi har tidligere kjørt rundt i en Volkswagen e-Golf, men da de gikk til innkjøp av hytte måtte de ha en bil med lengre rekkevidde og firehjulstrekk. Bjørn Gunnar likte responsen han fikk da han lurte henne trill rundt hos bilforhandleren.

- Hun ble ganske overrasket kan du si. Fornøyd ble hun også, sier han med et smil om munnen.

 

- Verdens snilleste mann

Hovedpersonen selv, Randi, nyter livet på veien i sin splitter nye bil.

- Jeg må jo ha verdens snilleste mann. Dette hadde jeg ingen forventninger om. Jeg trodde jeg skulle velge felger til bilen som skulle bli overlevert i februar, sier hun.

- Er du fornøyd med din nye bil?

- Ja, det er jeg. Selv om jeg kun har kjørt noen korte distanser til nå. Det gledes til jeg skal ut på langtur, svarer Jonassen.

Produkteksperten

Det var Møller Bils produktekspert Henrik Kvale Magnussen som stod for overleveringen av den nye bilen. Han likte overraskelsen.

- Det er alltid moro når folk henter den nye bilen sin, og det er bare ekstra kjekt når det er en overraskelse i tillegg, sier han.

- Hvordan vil du beskrive bilen familien Jonassen har fått seg nå?

- Det er den modellen det går mest av for tiden. Designmessig er den utrolig kul og nyskapende. At den ble kåret til «Car of the world 2021» sier sitt. I tillegg er den et dyr med sine 299 hestekrefter. Firehjulstrekk vil også sørge for at fremkommelighet ikke blir noe problem. Rekkevidden står også i stil med resten av bilen, svarer Magnussen.