Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen T-Roc - en spennende og sporty SUV

Klikk her for å se tilbudet

T-Roc er en kompakt SUV på størrelse med en golf. Dette er en utmerket bil for deg som har sansen for godt design, og som forventer høy ytelse av bilen din. T-Roc er svært godt egnet for kjøring på ujevnt terreng eller på våt veibane.

Kjør dine egne veier med T-Roc

Volkswagen T-Roc er et ypperlig og populært valg blant mange av våre kunder i Sandnes og på Jæren. Takket være 4MOTION Active Control egner bilen seg svært bra på ukjent terreng, og gir et godt veigrep på våt og ujevn veibane.

Velg mellom ulike kjøreprofiler som er tilpasset ulike forhold, slik at du alltid er klar for nye utfordringer. Praktisk dersom du skal til Sirdal, Stavtjørn eller nyte utsikten fra Tinghaug.

Teamet vårt hos Møller Bil Sandnes og Jæren har testet Volkswagen T-Roc:

– Denne modellen er blitt favoritten til flere i teamet, så nå kjøre både Siri, Bjørn og flere andre T-Roc på fast basis. Designet er stilig og kult og kjennes godt igjen, samtidig som bilen ikke blir for stor og tung. Leken på veien, behagelig i terrenget og passer godt enten du bor i by eller bygd.

– Bil er mer enn A til B. T-Rocen vekker følelser i meg. Den er både sjarmerende, tøff og nydelig å kjøre, forteller Siri.

Kampanjedager hos Møller Bil Sandnes og Jæren

Akkurat nå kan du gjøre et godt kjøp på spesialmodellen T-Roc Exclusive hos Møller Bil Sandnes og Jæren. Vi tilbyr ekstra mye utstyr til en helt ny pris!

T-Roc

Her er noen av høydepunktene:

  • 4MOTION firehjulstrekk gir godt veigrep på våt og ujevn veibane
  • Tofarget lakk som ekstrautstyr gjør at du skiller deg ut
  • Alltid online med Car-Net og App-Connect

En sjarmerende og tøff SUV

Volkswagen T-Roc er en perfekt bil for deg som ønsker en kompakt SUV, men samtidig vil ha romslig plass og foretrekker å sitte høyt. 4MOTION firehjulstrekk sikrer godt veigrep på våt og ujevn veibane, og gir deg både frihet og kjøreglede, enten du skal til hytta eller skal kjøre i bynære strøk.

Førsteklasses komfort

T-Roc SUV utmerker seg med materialer av førsteklasses kvalitet og utstyrselementer som er nøye utvalgt. Kupeen er komfortabel og romslig, slik at det er god plass til hele familien. Med T-Roc er det gode muligheter for å personalisere bilen og skille deg ut med fargerikt og sporty design.

Velg mellom behagelige seter med skinntrekk, komfortseter eller sportskomfortseter. Panoramasoltak er også tilgjengelig som ekstrautstyr, og skaper en enestående romfølelse.

Ekte konsertlyd

T-Roc kan leveres med lydsystemet Beats som ekstrautstyr, som er utviklet av lydspesialister hos BeatsAudio. Systemet har to diskanthøyttalere, to basshøyttalere, to bredbåndshøyttalere og en ekstra subwoofer.

Alle høyttalerne forsynes av en 8-kanals forsterker med 300 watt, som garantert får det til å vibrere i magen din!

Effektivt energibruk

Det blir aldri kjedelig med T-Roc, spesielt med det solide utvalget av motorer på 150 eller 190 HK. Motorene imponerer både når det gjelder ytelse og drivstoffutnyttelse. Allerede på lave turtall drar du nytte av maksimalt dreiemoment!

T-Roc kan leveres med TSI- og TDI-motorer med 4MOTION firehjulstrekk, samt TSI-motorer med aktiv sylinderstyring.

Design som gjør inntrykk

Volkswage T-Roc har et kraftig og utrykksfullt design - hver eneste detalj viser at dette er en kompakt-SUV som vil gå nye veier. Fronten på T-Roc har tåkelys og markante LED-kjørelys i særegent ringdesign, mens de dynamiske LED-baklyktene gir bilen et sportslig og uttrykksfullt preg også sett bakfra.

Volkswagen T-Roc har et utseende som tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

Men det er som kjent ikke bare utsiden som teller - interiøret i T-Roc komplimenterer eksteriøret på en perfekt måte, og understreker det spenstige og sportslige uttrykket. Ambientebelysning, røde dekorsømmer og detaljer i krom gjør at kupeen ser elegant og romslig ut.