Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen e-up! gjør valget enkelt

Klikk her for å se tilbudet

Volkswagen e-up! er en liten bil med stor personlighet. Med en kraftig elektrisk motor byr den på mye kjøreglede, lang rekkevidde og null utslipp. Velkommen til Møller Bil Sandnes og Jæren for å prøvekjøre nye e-up! Range.

Enda lengre rekkevidde

Nye e-up! Range kommer med en rekke oppgraderinger, hvorav den viktigste er at batterikapasiteten har økt med over 70%. Rekkevidden går dermed fra 133 km til hele 258 km (WLTP)! Det tilsvarer tur-retur Sandnes - Nærbø 5 ganger. Vil du besøke noen i Kristiansand mestrer e-up! Range også dette uten ladestopp på veien.

Ser du etter en praktisk og stilig elbil som er lett å manøvrere og har lang rekkevidde? I så fall er Volkswagen e-up! et godt valg for deg. Dette er en smidig elbil som tar deg enkelt fra A til B, og som lar deg smette inn i små parkeringsluker uten problemer. Hos Møller Bil Sandnes og Jæren har vi testet den lille elbilen:

– e-up! Range er en lettkjørt og kul liten tass! Bilen henger godt med på motorveien og egner seg svært godt til kjøring i by og bygd. Ingen parkeringsplasser er for små, og jammen mestrer den ikke de aller fleste oppgaver vi utsetter den for.

Teamet hos Møller Bil Sandnes og Jæren er det perfekte valg for kunder i målgruppen:

– Kanskje ikke bilen vi hadde valgt med storfamilien på vei til hytta, men til sitt bruk og for deg med passende behov er e-up! Range et genialt valg! Det er jo det som er så fint; At både vi og Volkswagenbilene er forskjellige.

Prøvekjør e-up! hos Møller Bil Sandnes og Jæren

Nå kan du prøvekjøre e-up! Range hos Møller Bil Sandnes og Jæren. Den lille bilen har en kraftig elektrisk motor og er en fryd å kjøre.

Ikke gå glipp av kampanjedager hos Møller Bil Sandnes og Jæren! Akkurat nå får du nye e-up! Range til et svært gunstig introduksjonstilbud.

Nye e-up! byr på mange fordeler:

  • Ny og utvidet rekkevidde - kjør inntil 258 km (WLTP) 
  • Hurtiglad batteriet fra 0 til 80% på en time 
  • Koble til smarttelefonen med en praktisk dockingstasjon

 

e-up

En liten bil med store høydepunkter

e-up! er en liten bil, men på innsiden er den overraskende romslig. I baksetet er det plass til to passasjerer i stedet for tre, noe som gjør setene svært komfortable å sitte i - selv for tenåringer med lange bein. Bagasjerommet har et volum på 250 liter, slik at det er mer enn nok plass til handleposer, skolesekker og weekendbager.

e-up! dekker dine daglige behov, og vel så det. Den lille elbilen kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som de slående C-formede LED-kjørelysene i grillen.

I tillegg byr e-up! på store miljøgevinster. Bilen har et CO2-utslipp på 0 gram per kilometer, og hvis du i tillegg lader med fornybar strøm har du gjort et svært godt valg for miljøet.

Maps + more dockingstasjon

e-up! Range leveres med en praktisk dockingstasjon som rett og slett gjør livet enklere. Bare plasser smarttelefonen i dockingstasjonen, og bruk den som vanlig til samtaler, navigasjon, trafikkinformasjon og musikk.

Maps + more dockingstasjon har innebygget USB-port for lading og dataoverføring, slik at du ikke går tom for strøm når du er på farten.

Du fester mobilen enkelt i den trearmede holderen på instrumentpanelet, og kobler til Composition Phone radio via Bluetooth. Dermed kan du overføre musikken din til høytalerne i e-up! Range, betjene navigasjonssystemet og ringe med håndfrifunksjonen.

Komfortabelt med e-up! Range High

Med e-up! Range High får du alle komfort- og assistentsystemene fra en stor bil, i en kompakt og smidig elbil. e-up! Range High leveres med en rekke praktiske førerassistentsystemer som raskt viser seg å være uunnværlige:

  • Parkeringssensor, som hjelper deg å parkere 
  • Ryggekamera, som hjelper deg med å oppdage hindringer 
  • Innebygd sensor som justerer frekvensen på vindusviskerne automatisk 
  • Cruise control-system som lagrer og holder ønsket hastighet

e-up! Range High leveres med Sharkskin dash pad, som gjør instrumentpanelet ergonomisk og ekstra elegant. I tillegg leveres e-up! Range High med et lekkert skinnratt, forseter med setevarme og blå ambientebelysning som gir kupeen et moderne preg.