Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Møller Bil Ganddal

Møller Bil Ganddal tilbyr alt innen service og reparasjon til din bil fra Volkswagen, og vi ønsker at du skal få en unik serviceopplevelse hver eneste gang. Vi hjelper deg når du trenger rutineservice eller EU-kontroll på bilen din, men også hvis uhellet er ute og du har fått en skade på bilen din. Da har vi både eget bilverksted, skadesenter og lager av bildeler.

Vi hos Møller Bil Ganddal mener at bare det beste er godt nok for deg og din Volkswagen. Derfor tilbyr vi omfattende tjenester som gjør at du alltid kan føle deg trygg når du er ute og kjører. Med våre tjenester kan vi garantere topp kvalitet gjennom mangeårig erfaring.

Vi er et originalt Volkswagen merkeverksted som gir deg en rekke fordeler. Du får både 5 års garanti på bildeler, og vi er spesialister på Volkswagen. Derfor har vi alt spesialverktøy til din bil og utdannede mekanikere på ditt merke. Vi er alltid oppdaterte og kan sjekke Software-oppdateringene på bilen din for å forsikre at den er helt oppdatert. I tillegg får du mobilitetsgaranti i hele Europa.